top of page

Ansamblul Rezidențial Neofort 65 este un imobil de tip Boutique, situat  in sectorul 2 al Bucurestiului in zona Sos. Colentina Ghica TeiSos. Pantelimon, la intersectia dintre Doamna Ghica si str. Heliade intre Vii, langa scoala 145.

Ansamblul Rezidențial Neofort 65 Colentina – Doamna Ghica are un regim de inaltime de P+4E+5R si are in componenta sa apartamente de 2 si 3 camere.

Clientii pot opta  pentru locuri de parcare exterioare acoperite, dar si pentru locuri de parcare in sistem hidraulic independent  Klaus (cu basa),toate fiind situate la parterul imobilului.

Un alt aspect foarte important legat de pozitionare imobilului, este faptul ca acesta este situat intre cele doua mari Mall-uri din sectorul 2, Mega Mall si Veranda Mall, dar si foarte aproape de Kaufland Colentina. La aproximativ 10-12 minute de mers pe jos fata de acest ansamblu rezidențial,  regasim Parcul Plumbuita, la intersectia cu sos. Colentina. Noul pasaj suprateran de la Doamna Ghica, va inlesni accesul catre cea mai importanta zona de Business din Nord - Fabrica de Glucoza – Dimitrie Pompei – Barbu Vacarescu  - Calea Floreasca.

Proiectul va avea o structura pe cadre si grinzi de beton armat cu inchideri de caramida Porotherm de 30 de cm la exterior cat si intre apartamente iar compartimentarile interioare vor fi realizate din caramida de  Porotherm 11.5 cm.

Tencuielile si sapele ansamblului rezidențial vor fi mecanizate, instalatia electrica va fi realizata din cupru, cea sanitara PPR iar termosistemul va fi realizat din polistiren expandat de 100 mm cu densitate maxima EPS 80 peste care se va aplica tencuiala decorativa. Pentru o si mai buna izolatie termica vom opta pentru tamplarie PVC premium cu 3 foi de sticla.

Toate apartamentele din acest ansamblu rezidențial vor fi predate cu finisaje complete, la alegerea clientilor, intr-un buget generos, cu centrala proprie de apartament in condensatie IMMERGAS(sau similar), iar casa scarii si spatiile comune, ca si la celelalte imobile pe care le-am construit in zona vor fi finisate cu  pardoseli din granit si mana curenta din inox. Costurile cu intretinerea in Ansamblul Rezidențial Neofort 65 vor putea fi gestionate usor de catre fiecare locatar in parte, datorita contorizarii separate pentru apa, curent si gaz.

Recomandam achizitionarea de apartamente in Ansamblul Neofort Rezidențial 65, atat pentru clientii care doresc sa locuiasca acolo impreuna cu familia cat si pentru clientii care doresc sa faca o investitie buna pe termen lung, pentru zona respectiva exista o cerere constanta de chirii. 

Pentru clientii nostri, compania Neofort  ofera consultanta de specialitate gratuita pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte.

Tipuri apartamente: STOC EPUIZAT
Apartament de 2 camere Tip 1

Preturi: de la 95 238 euro + TVA 
Suprafata utila: de 58,04 mp
Suprafata construita: de 66,74 mp

Apartament de 2 Camere Tip 2

Preturi: de la 95 238 euro + TVA
Suprafata utila: de 59,01 mp
Suprafata construita: de 72.76 mp  

Apartament de 3 camere Tip 1 (stoc epuizat)

Preturi: de la 117 475 euro + TVA
Suprafata utila: de 88,91 mp
Suprafata construita: de 103,61 mp

- Centrala termica de apartament Immergas

- Baile complet utilate

- Usi de interior Celulare

- Usa de intrare metalica multipunct Lock

- Finisaje moderne, parchet de 10mm 

- Obiecte sanitare Cersanit

- Contorizare individuala (apa, gaz, curent)

- Predare la cheie cu finisaje la alegere

Adriana VESELU

Adriana VESELU

Reprezentant vanzari zona ILFOV

0758 090 904

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

bottom of page