Compania Neofort Biz va prezinta un nou ansamblu rezidential NEOFORT REZIDENTIAL 65 situat  in Zona Sos. Colentina - Sos Fundeni, la adresa Soseaua Fundeni nr. 69.

Ansamblul Neofort Rezidential 65 Colentina - Fundeni are un regim de inaltime de P+2Etaje+Mansarda si are in componenta garsoniere cu suprafete utile ce incep de la 30.00mp, apartamente cu 2 camere cu suprafete utile ce incep de la 49,87 mp si apartamente de 3 camere cu suprafata utila ce incep de la 73,4 mp, totalizand un numar de 20 unitati locative.

Apartamentele de la parter beneficiaza de curti proprii generoase cu suprafete ce incep de la 40,9 mp, fiind ideale pentru familiile cu copii.

Clientii pot opta si pentru locuri de parcare exterioare, in curtea imobilului, accesul realizandu-se pe baza de cartela.

Imobilul va avea o structura pe cadre si grinzi de beton armat cu inchideri de caramida Porotherm de 25 de cm la exterior si intre apartamente iar compartimentarile interioare vor fi realizate din caramida de 11.5 cm.

Tencuielile si sapele vor fi mecanizate, instalatia electrica va fi realizata din cupru, cea sanitara PPR iar termosistemul va fi realizat din polistiren expandat de 100 mm cu densitate maxima EPS 80 peste care se va aplica tencuiala decorativa. Pentru o si mai buna izolatie termica vom opta pentru tamplarie PVC premium Salamander cu geam termopan Low-E.

Toate apartamentele vor fi predate cu finisaje complete, la alegerea clientilor, intr-un buget generos, cu centrala proprie de apartament in condensatie IMMERGAS, iar casa scarii si spatiile comune, ca si la celelalte imobile pe care le-am construit in zona vor fi finisate cu  pardoseli din granit si mana curenta din inox. Desi construim un imobil cu regim redus de inaltime, acesta va beneficia si de un lift modern, oferind astfel confort si acces facil catre orice etaj pentru locatarii nostri. Costurile cu intretinerea in proiectul Neofort rezidential 65 vor putea fi gestionate usor de catre fiecare locatar in parte, datorita contorizarii separate pentru apa, curent si gaz, iar costurile cu spatiile comune vor fi reduse fiind costuri numai cu iluminatul casei scarii(plus lift) si costuri legate de asigurarea curateniei in aceasta zona comuna.

Imobilul este localizat pe soseaua Fundeni nr. 69 foarte aproape de Spitalul Fundeni, la cateva zeci de metri de Autosoft, exact in dreptul statiei de autobuz 282, langa MegaImage.

Accesul in imobil se face direct din strada principala (Soseaua Fundeni 69) insa imobilul va fi construit in planul 2 la o distanta de cateva zeci de metri oferind astfel intimitatea si linistea de care aveti nevoie. Accesul catre centrul orasului este facilitat de liniile de autobuz 253, 182 respectiv 282.

Recomandam achizitionarea de garsoniere si apartamente in Ansamblul Neofort Rezidential 65, atat pentru clientii care doresc sa locuiasca acolo impreuna cu familia cat si pentru clientii care doresc sa faca o investitie buna pe termen lung, pentru zona respectiva exista o cerere considerabila de chirii.

Preturile apartamentelor sunt stabilite pentru stadiul de proiect – constructie iar acestea vor creste progresiv odata cu diminuarea disponibilitatilor si cu apropierea termenului de predare a imobilului. Exista si posibilitatea obtinerii unor  reduceri de la pretul de lista in cazul in care se doreste achizitia unui numar mare de unitati.

Pentru clientii nostri, compania Neofort Biz ofera consultanta de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte. De asemenea, avand in vedere experienta vasta in domeniul imobiliar, compania noastra vine in prezent in sprijinul acelor clienti care doresc sa achizitioneze o proprietate prin contractarea unui credit bancar, punand la dispozitia acestora un consultant bancar. Rolul acestuia va fi acela de a inlesni relatia ulterioara a clientului cu banca, prin oferirea tuturor informatiilor necesare de la bun inceput. Clientul va putea beneficia de  calculul necesar pentru a determina suma totala pe care o va putea contracta in functie de veniturile si situatia acestuia, va putea primi oferte personalizate de la mai multe banci astfel incat alegerea bancii care va fi utilizata apoi sa fie cea mai buna optiune pentru acesta, si va fi alaturi de client pana la semnarea cu succes a contractului de creditare, va fi alaturi de client cu sfaturi si solutii pentru toate situatiile care pot aparea pe parcurs, urmarind ca scop final semnarea cu succes a contractului de creditare.

Proiectul Neofort Rezidential 65 va obtine clasa de performanta energetica A.

1/22
Tipuri apartamente:

Garsoniera Tip 1

Preturi: de la 33130 euro + TVA

Suprafata: 29.99 mp utili

Garsoniera Tip 2

Preturi: de la 39468 euro TVA

Suprafata: 35,88 mp utili

Apartament de 2 camere Tip 1

Preturi: de la 54857 euro + TVA

Suprafata: 49,87 mp utili

Apartament de 2 camere Tip 3

Preturi: de la 60654 euro + TVA

Suprafata: 55,14 mp utili

Apartament de 2 camere Tip 4

Preturi: de la 59850 euro +TVA

Suprafata: 50,77 mp utili + Curte 40,9 mp

Apartament de 3 camere Tip 1

Preturi: de la 78909 euro +TVA

Suprafata: 73,4 mp utili

Apartament de 3 camere Tip 3

Preturi: de la 85654 euro + TVA

Suprafata: 77,06 mp utili + Curte 57,35 mp

- Centrala termica de apartament Immergas

- Baile complet utilate

- Usi de interior Celulare

- Usa de intrare metalica multipunct Lock

- Finisaje moderne, parchet de 10mm Germania

- Obiecte sanitare Cersanit

- Contorizare individuala (apa rece, gaz, curent)

- Predare la cheie cu finisaje incluse la alegere

poza Raluca - pt site (1).jpg
  • Ansamblu rezidential Youtube
  • Ansamblu rezidential Facebook
  • Ansamblu rezidential Blogger
  • Ansamblu rezidential Linkedin
  • Instagram Ansambluri Rezidentiale
  • Ansamblu rezidential pe Yelp
  • Ansamblu rezidential pe Twitter
  • Ansamblu rezidential Odnoklassniki
  • Ansamblu rezidential pe Pinterest

ANSAMBLU - REZIDENTIAL - BUCURESTI - NOI -PROIECT - COMPLEX - IMOBILIAR - APARTAMENT - BLOC - NOU - DECEBAL - OBOR - AVRIG  NOU - Complex imobiliar Nou MOSILOR - IANCULUI - PIATA - MUNCII - CALEA - ALBA IULIA - TITAN -CALARASILOR - STEFAN - CEL - MARE - DACIA - VITAN - MALL -  TEI -BUCURESTII - NOI - FUNDENI - COLENTINA - MIHAI - BRAVU - UNIRII-CENTRAL - NEOFORT - BIZ - ANSAMBLURI - DRISTOR - REZIDENTIALE BASARABIA - PIPERA - BANEASA - AVIATIEI - PANTELIMON - STADION - DINAMO - TINERETULUI - TIMPURI - SINCAI - BUDAPESTA - CAROL -TRAIAN - VITAN - VITAN MALL - BABA NOVAC - PARC - IOR - METROU - STEFAN CEL MARE - MIHAI BRAVU - 1 MAI - VICTORIEI - DOROBANTI - sector 1 - sector 2 - sector 3 - sector 4 - apartamente noi de vanzare - blocuri noi Bucuresti - bloc nou Bucuresti - apartamente noi de vanzare sector 1 2 3 4 Bucuresti - apartamente case sector - EMINESCU - UNIRII - MAGHERU - DOROBANTI - POLONA - CAPITALE - HARTA Ansamblu - SUD Rezidential -  Zona de SUD - Popesti Leordeni - Ansamblu Berceni - Berceni apartamente - Metrou Dimitrie Leonida - Piata Sudului - Dimitrie Leonida - Metalurgiei - Drumul Fermei - Metrou Piata Sudului - Rezidential Sud - Ansambluri Sud - Firidei 4 residence - Berceni Sud - Apartamente Zona de Sud - complex Sud - proiect Sud - Sud Imobiliare sector 4 - Otopeni ansambluri rezidentiale - Baneasa pod ansamblu blocuri noi - circului residence - aviatiei residence - ansamblu rezidential barbu vacarescu - complex imobiliar parcul circului - firidei residence -  central parc residence -  bloc circului -  Dezvoltator imobiliar Bucuresti - apartamente de vanzare central

Parteneri - www.anuntul.ro - www.imobiliare.ro - www.magazinuldecase.ro - www.imopedia.ro - anuntul.ro - imobiliare.ro - magazinuldecase.ro