Vă prezentăm Ansamblul  Rezidential  Neofort 80 Parcul Carol, situat în zona Parcului CarolGara Filaret. Combinația dintre zona rezidențială cu un preț competitiv și dimensiunile generoase ale apartamentelor care asigură un maxim de confort, recomandă acest acest ansamblu rezidențial ca fiind o oportunitate rară care ține cont de raportul calitate-preț dar oferă și un plus datorită finisajelor extraordinare. Dată fiind poziționarea sa excelentă, Ansamblul Rezidential Neofort 80 este aproape de inima capitalei, beneficiind de vecinătatea multor repere importante și atractive, cum ar fi : Parcul Carol (10 minute mers pe jos), Piața Unirii (15 minute), Arenele Romane (12 minute), autogara Filaret (5 minute). Totodată acest ansamblu rezidential asigură acces facil la mijloace de transport în comun – stație STB exact în fața complexului, la unități de învățământ precum grădinițe, scoli, licee , supermarket-uri.

Proiectul are regim de înălțime D+P+9E și are în componența sa un număr de 183 de unități locative, atât garsoniere cât și apartamente de 2 și de 3 camere. Conceptul are la bază o strategie deja aplicată și verificată, care constă în crearea și implementarea unui produs imobiliar care să întrunească următoarele caracteristici: zona deosebita, preț corect, compartimentare generoasă și funcțională, bucătărie închisă, balcoane bine dimensionate, regim de înălțime mare care să ofere o priveliște panoramică, materiale de construcție și finisaje premium. Vă propunem un proiect care satisface pretențiile a celor peste 90% dintre cumpărători din piața de profil.

Ansamblul Rezidential Neofort 80 întrunește toate caracteristicile unei construcții rezistente la risc seismic, destinat să reziste la un cutremur de 8,5 grade Richter : amprenta blocului mare, radier general din beton armat, pereți structurali și planșee din beton armat și compartimentare de cărămidă Porotherm de calitate superioară. Fiecare apartament din acest ansamblu rezidential va fi dotat cu centrală autonomă pe gaz, iar consumurile de energie, apă și gaz vor fi contorizate individual. De asemenea, întregul ansamblu va fi dotat cu un sistem performant de supraveghere video, destinat să asigure în permanență securitatea locatarilor, accesul în complex fiind non-stop monitorizat, iar pentru o mobilitate optimă a locatarilor în interiorul complexului sunt puse la dispoziție lifturi silențioase și rapide.

Avem amenajate locuri de parcare la suprateran , la pretul de 7.000 euro+tva si la subteran, la pretul 10.000 euro+tva.  Parcările subterane amenajate întrunesc cele mai recente norme ISU.

Proiectul Neofort Rezidential 80 va obtine clasa de performanta energetica A

1/28
Tipuri apartamente:

Garsoniera

Preturi de la: 65600 euro + TVA

Suprafata utila: 44.58 mp

Apartament de 2 camere

Preturi de la: 89900 euro + TVA

Suprafata utila: 66.63 mp

Apartament de 3 camere

Preturi de la: 136000 euro + TVA

Suprafata utila: 98.93 mp

- Lifturi de mare viteza

- Scara blocului și holurile interioare din GRANIT

- Ferestre și uși exterioare PVC GEALAN 6 camere

- Faianță MARAZZI pentru baie și bucatarie

- Intalatie electrica din cupru

- Cadre stalpi si diafragme din beton armat

- Caramida Porotherm - 25 cm

- Pereti apartamente – 25 cm

- Instalatii si obiecte sanitare Italia

- Centrala termica in condensatie VIESSMANN sau ARISTON, la  alegere

- Calorifere aluminiu

- Videointerfon

- Tamplarie PVC Gealan cu sticla refractara pentru protectie solara

- Usi metalice de apartament cu inchidere in 3 puncte

Igor CALUTU

Reprezentant vanzari zona VEST

0759 030 366

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

Ramona Flueraru - Ansambluri Rezidentiale Bucuresti

Ramona FLUERARU

Reprezentant vanzari zona SUD-VEST

0759 030 367

 

Pentru o oferta detaliata completeaza formularul de contact de mai jos.

Ansamblu Rezidential  Parcul Carol 1

Ansamblu Rezidential Parcul Carol, sector 4, Bucuresti. Complex Imobiliar Nou, apartamente noi de 2 si 3 camere. Proiect de locuinte noi, Fabrica de Chibrituri, Gara Filaret. Ansambluri Rezidentiale in Viilor, semicentral. Parcul Carol, Unirii, Viilor. Ansambluri rezidentiale Parcul Carol Apartamente noi de 2, 3 camere si garsoniere de vanzare, Ansamblu residential 2021. Complexuri rezidentiale Bucuresti. Bloc Nou Soseaua Viilor, Ansambluri Rezidentiale Parcul Circului, sector 4, Bucuresti. 3

Go to link