ramona.flueraru
Feb 14

NEOFORT 76 - APARTAMENTE DE 2 SI 3 CAMERE IN BLOC FINALIZAT LANGA METROU!!

0 comments

Edited: Feb 14

Avem placerea sa va prezentam un apartament de 3 camere decomandat si recompartimentat din 2 camere, cu balcon spatios si dressing inclus , cu o suprafata utila de 75 mp si cu posibilitate de mutare imediata! Preturi incepand de la 66.957 euro + TVA !

 

Blocul este finalizat si ocupat in prezent in proportie de 85%!

Dispunem de toate utilitatile necesare si de toate documentele pentru banci. Acceptam credit ipotecar si Prima Casa si de asemenea, oferim consultanta si suport specializat gratuit pentru accesarea tuturor tipurilor de credite, pe tot parcursul procesului de achizitie. Blocul se afla in apropierea statiei de metrou Valea Ialomitei , cu structura din BETON ARMAT MONOLIT si are nivel de inaltime 2S+14E+14ET. Apartamentele pot fi predate imediat.

 

 

Ansamblul are in componenta sa 143 de apartamente, 26 de studiouri, 104 apartamente de 2 si 3 camere tip B, 13 apartamente de 3 camere tip A. Etajul 1 si parterul sunt destinate spatiilor comerciale, iar in cele 2 subsoluri sunt circa 900mp de boxe. Parcari subterane si supraterane.

Blocul are doua scari principale foarte generoase si 4 lifturi – 3 de viteza de 6 persoane si un lift mare de marfa cu o capacitate de 13 persoane.

 

 

 

 

 

 

Pentru oferte si vizionari va asteptam sa ne contactati.

Flueraru Ramona Tel: +40.759.030.367 si +40.759.030.366 E-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro

 

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, click aici ! De asemenea, daca doriti sa consultati toate ofertele noastre, click aici !

 

New Posts
 • ramona.flueraru
  7 days ago

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Garsoniera este decomandata , etaj 3/5,cu suprafata utila totala de 44,82 mp ,dispune de balcon si este la pretul de numai 35.856 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  7 days ago

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , etaj 2/5, suprafata utila totala de 65,67 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 52.536 euro cu tva 5% inclus, pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Toate apartamentele se predau la cheie oferind posibilitatea de personalizarea individuala a locuintei prin alegerea finisajelor, intr-un buget bine stabilit. Termen finalizare: Iunie 2020. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .
 • ramona.flueraru
  7 days ago

  Avem placerea sa va prezentam un produs la pret promotional, in noul nostru proiect  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 45 , situat in zona Berceni – Metrou IMGB – Popesti Leordeni, aflat intr o zona in continua expansiune , la 500 de metri distanta de statia de metrou IMGB. Apartamentul este decomandat , cu 2 bai,etaj 2/5 , suprafata utila totala de 84,35 mp ,dispune de balcon pe toata latimea sa si este la pretul de numai 64.267 euro + 5% , pentru plata integrala la semnarea antecontractului! Complexul rezidential este format din 6 blocuri cu regim de inaltime D+P+4E+5ER ce au in componenta sa garsoniere , apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere. Mai multe detalii despre acest proiect, aici . Pentru oferte si vizionari pentru Neofort 45, va stam la dispozitie la Biroul de vanzari din strada Biruintei nr.29, telefonic la numarul: 0759.030.367 si e-mail: ramona.flueraru@neofort-biz.ro. De asemenea, va invitam sa accesati lista completa a proiectelor Neofort aflate in derulare, aici .

Actualizat la 11.11.2019