Avem placerea sa va prezentam un nou proiect marca Neofort Biz -  Ansamblul Rezidential Neofort Rezidential 62 – Zona Metrou Pacii, Militari, ce ofera spre vanzare garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere noi. Proiectul imobiliar are un regim de inaltime de P + 2E + M, constructia blocului nou fiind realizata pe structura de grinzi din beton armat si pereti din caramida Porotherm, cu termoizolare exterioara de ultima generatie si izolatie termica. Proiectul cuprinde un total de 10 de apartamente, cu un numar de 3 apartamente pe fiecare etaj intermediar si cate 2 apartamente la parter, respectiv la mansarda.

Ansamblul Rezidential Metrou Pacii pune la dispozitia clientilor aartamente noi de vanzare, decomandate, foarte spatioase, luminoase si aerisite. Complexul Rezidential ofera deasemenea un numar total de 10 locuri de parcare, la subteran, fiind disponibile separat la vanzare, cat si posibilitatea de parcare supraterana in incinta complexului pentru vizitatori. Fiecare apartament nou benefeciaza de centrala proprie, costurile de intretiner vor fi reduse deoarece contorizarea se va face separate pentru gaze, apa si current, singurele taxe comune ( lunare) ramanand pentru iluminarea si curatenia casei scarii.  

Ansamblul Rezidential Metrou Pacii Neofort 62 se afla in imediata vecinatate a statiei de METROU si de RATB Pacii (3 minute de mers pe jos), a autogarii Militari (2 minute de mers pe jos), cat si la 1-2 minute de mers pe jos fata de supermarketul Lidl, Mega Image, hipermarketul Kaufland si alte numeroase magazine aflate pe Strada Valea Cascadelor. Pozitionarea ansamblului va ofera o iesire foarte facila catre 2 artere foarte importante ale capitalei, Bulevardul Iuliu Maniu si respectiv Bulevardul Timisoara, cu ajutorul carora puteti traversa orasul, dar si cu acces direct catre Autostrada A1 (Bucuresti-Pitesti) si Centura Capitalei.

Preturile pentru garsonierele si apartamentele din ansamblul rezidential metrou Pacii, oferite spre vanzare sunt unele foarte competitive pentru aceasta zona in plina dezvoltare imobiliara. Preturile incep  de la 900 euro/metru patrat util, in functie de modul prin care se va face achizitia si procentajul de avans platit la semnarea precontractului. Viitorii clienti, au posibilitatea de a putea alege finisajele apartamentului.

Fiecare loc de parcare la subteran va avea pretul de 8.000 euro cu TVA inclus.

Constructia acestui imobil corespunde celor mai exigente si moderne cerinte, conforme zonei.

Ansamblul Neofort Rezidential 62 respecta cerintele de construire necesare incadrarii in clasa de eficienta energetica A.

1/18
Tipuri apartamente:

Garsoniera Tip 1

Preturi: de la 31667 euro + TVA

Suprafata utila de 35 mp

Garsoniera Tip 2

Preturi: de la 37096 euro + TVA

Suprafata utila de 41 mp

Apartamente cu 2 camere Tip 1

Preturi: de la 48858 euro + TVA

Suprafata utila de 57 mp

Apartamente cu 2 camere Tip 2

Preturi: de la 59143 euro + TVA

Suprafata utila de 69 mp

Apartamente cu 2 camere Tip 3

Preturi: de la 60858 euro + TVA

Suprafata utila de 71 mp

Apartamente cu 3 camere Tip 1

Preturi: de la 60000 euro + TVA

Suprafata utila de 70 mp

Apartamente cu 3 camere Tip 2

Preturi: de la 69429 euro + TVA

Suprafata utila de 81 mp

Apartamente cu 3 camere Tip 3 

Preturi: de la 73715 euro + TVA

Suprafata utila de 86 mp

Sistem  Antiefractie Antiinundatie si antiincendiu

Izolatie termica exterioara si interioara

Gresie si faianta  Italia /Spania

Usa exterioara metalica

Centrala termica prin condensare

Usa interioara MDF Pinnum/Porta Doors

Videointerfon

Prize si intrerupatoare Schneider

Tamplarie PVC Salamander feronerie Roto NT

Preinstalatie AC – splitter minim 2 puncte

M5220189-2i_edited.jpg

Actualizat la 28.02.2020

ANSAMBLU REZIDENTIAL PACII METROU 1

Ansamblu Rezidential METROU PACII, Militari, Bucuresti. Apartamente de vanzare complex imobiliar nou Bulevardul Iuliu Maniu . Ansamblu Rezidential bloc nou Metrou Pacii, Gorjului. Apartamente noi Parc Bulevardul Timisoara. Complex Rezidential de apartamente noi la vanzare in zona Parcului Pacii, Valea Ialomitei, Piata Gorjului. Apartamente 2 3 camere garsoniere noi pret redus. Proiect Imobiliar finalizat. Ansambluri Rezidentiale Pacii, Militari, Parcul Pacii, sector 6, Bucuresti. 1

Go to link